Een horloge is een statement.

Of jij je horloge nu draagt als sieraad of als modeaccessoire. Tijdloos of hipper dan hip. Degelijk of volgens de laatste trends. Juwelier Remark heeft een uitgebreide collectie horloges voor dames, heren en kinderen, in vele soorten en maten. Zo ben jij altijd bij de tijd!

Dames horloges

Een horloge is een modeaccessoire dat jouw outfit áf maakt. Wij zijn trots op onze grote collectie horloges van alle bekende merken. Welke stijl jij ook draagt, sportief, stoer, chique of stijlvol, je hoeft niet verder te zoeken.

Heren horloges

Kleren maken de man, maar een horloge maakt het compleet! Wij hebben een uitgebreide en brede collectie herenhorloges. Je kunt bij ons terecht voor horloges met de laatste technische snufjes, maar ook voor casual en sportief.

Kids horloges

Leuke horloges in frisse, vrolijke kleuren. Daar wordt iedereen blij van! Speciaal voor de kids presenteert Juwelier Remark de Prisma Kids collectie. Fijne materialen die heerlijk dragen en er kek uitzien. Wie wil dat nou niet?

Care & Service

Je favoriete horloge is stuk gegaan. Daar baal jij natuurlijk enorm van. Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende reparaties. Of het nu gaat om het vervangen van een batterij of een reparatie van een kostbaar uurwerk, wij doen het voor jou met plezier.

De mooiste merken

Bij Juwelier Remark vind je de mooiste merken horloges in allerlei soorten en maten. Wij zijn officieel dealer van Oris, Seiko, Pulsar, Alfex, Boccia, Guess Collection, Armani en Prisma Kids.