Lief, klein, uniek, bijzonder. Elke geboorte is een wonder. Er is een lief klein kindje geboren. Wat is dat geweldig! Juwelier Remark in Leeuwarden helpt je graag om een schitterend geschenk te vinden. Een blijvende herinnering aan dit prachtige moment.
 Want elk kindje is een wonder.

Friese traditie

Een traditioneel geboortegeschenk, al vele generaties lang gegeven, is de zilveren geboortelepel. Een bijzondere Friese traditie die wij graag in ere houden! Je kunt bij ons kiezen uit meerdere soorten geboortelepels met diverse symbolen.

Armbandjes met naam

Een armbandje met een naamplaatje; een lief geboortecadeau dat elke dag kan worden gedragen. Dit schattige geboortegeschenk graveren wij persoonlijk voor jou, zodat jij gegarandeerd een uniek cadeau hebt!

Bestek

Kinderbestek is een perfect geschenk bij een geboorte, doop of eerste verjaardag. In ons assortiment vind je het kinderbestek van WMF. Dit bestek is gemaakt van staal. Wij maken het voor jou compleet met een persoonlijke gravure!

Spaarpot

Wil jij een origineel kraamcadeau geven, wat ook nog functioneel is? Denk eens aan een spaarpot! Bij Juwelier Remark zijn verzilverde spaarpotten te krijgen, die voorzien van een gravure, een uniek en persoonlijk cadeau maken.

Rammelaars

Zilveren of gouden rammelaars zijn wel heel speciale geboortegeschenken! Bij Juwelier Remark heb je keuze uit verschillende soorten en maten. Echt persoonlijk wordt het natuurlijk met een door jou uitgekozen gravure.

Personal touch

Een naam of een symbool dat voor jou van bijzondere waarde is. Het zijn de kleine dingen die jouw kraamcadeau nog persoonlijker maken. Wij maken de gravure die jij wilt in ons eigen atelier, zodat je niet lang hoeft te wachten tot jij je cadeautje kan geven.