Je gaat trouwen! Gefeliciteerd!
Vol verwachting kijk je uit naar de mooiste dag van je leven. Als bezegeling op jullie liefde en als teken van trouw geven jullie elkaar de mooiste trouwring die er is! Bij Juwelier Remark in Leeuwarden kun je kiezen uit de grootste collectie trouwringen van Noord-Nederland! Daarnaast hebben we een ruime collectie gouden en zilveren colliers, oorhangers en prachtige diamanten.
Zodat jouw trouwdag de mooiste dag van je leven wordt!

Ringen

Samen zoeken jullie de trouwring van jullie dromen, de bezegeling van jullie liefde en trouw. Want met de allermooiste ring laten jullie aan de hele wereld zien dat jullie bij elkaar horen. Ons assortiment is net als de liefde, veelkleurig en schitterend!

Oorhangers

Op de mooiste dag van jouw leven, wil jij er op je allermooist uitzien. Je bruidsjurk hangt al klaar en je hebt een schitterend collier uitgezocht, maar het plaatje is pas compleet met bijpassende oorhangers. Zo schrijd jij stralend naar het altaar!

Collier

Nu jij je bruidsjurk hebt uitgezocht, wil je de allermooiste juwelen dragen. Want jij wilt eruit zien als een prinses! Wij hebben schitterende colliers in allerlei materialen en prijsklassen, zodat jij op jouw trouwdag zult stralen.

Diamanten

Niets laat jou nog meer schitteren dan diamanten. De weerkaatsing van het licht zorgt voor prachtige accenten op jouw sieraden. Niets is zo sterk en bestendig als diamanten! Is er een mooier symbool voor jouw liefde?