Elke herinnering is een kostbaar geschenk.
Afscheid nemen van een geliefde is een van de moeilijkste dingen in het leven. Maar de kostbare herinnering aan jouw geliefde leeft voort in je hart. Bij Juwelier Remark in Leeuwarden maken we prachtige herinneringssieraden, zodat je jouw geliefde altijd dichtbij je kunt dragen.

Restylen van familie sieraden

Sommige sieraden zijn al vele generaties in jouw familie. Misschien wil jij ze zelf dragen, maar is de stijl of maat niet geschikt voor jou. Wij kunnen jouw familiesieraden vakkundig restylen, zodat jij het sieraad op een nieuwe manier kunt dragen.

As sieraden

As sieraden geven jou de mogelijkheid om de herinnering aan je geliefde dichtbij je hart te dragen. Onze goudsmid vervaardigt persoonlijke sieraden waarin een kleine hoeveelheid as van jouw geliefde is verwerkt.

Gedenkbedels

De as van jouw geliefde kan ook worden verwerkt in bedels die naar wens aan een armband of collier worden gedragen. Zorgvuldig en met liefde maken wij dit bijzondere aandenken aan jouw geliefde.

Colliers

Een collier draag je dichtbij je hart. Daarom hebben wij een collectie van deze bijzondere rouwsieraden in ons assortiment. In het collier wordt een kleine hoeveelheid as van jouw geliefde verwerkt.

Personal touch

In ons eigen atelier kunnen wij het gekozen herinneringssieraad speciaal voor jou graveren, zodat het aandenken nog persoonlijker wordt. We informeren je graag over de mogelijkheden.