Onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor jou klaar. Vanuit hun ruime ervaring en vakkundigheid nemen ze de tijd om jou persoonlijk te adviseren, zodat jij het sieraad vindt dat jij zoekt. Heb je geen tijd om langs te komen in een van onze winkels? Geen probleem! Ook online is onze uitgebreide collectie te vinden in onze webshop ajuweliers.nl.

Maatwerk

Je hebt onze uitgebreide collectie bekeken, maar er zit nét niet helemaal tussen wat jij zoekt? Onze goudsmid gaat graag de uitdaging aan om jouw ideeën om te zetten naar een uniek sieraad, speciaal gemaakt voor jou.

Contact opnemen

Restylen

Sommige sieraden hebben een bijzondere waarde omdat ze zijn gedragen door iemand die jou lief was. In ons eigen atelier restylen wij jouw bijzondere schatten, bijvoorbeeld de trouwringen van je ouders, tot een nieuw, uniek sieraad.

Contact opnemen

Repareren

Als jouw geliefde sieraden zijn beschadigd, repareren wij ze vakkundig voor jou in ons eigen atelier. Jouw geliefde sieraden hoeven niet te worden opgestuurd, maar blijven in ons pand. Zodat jij ze snel weer kunt gaan dragen.

Contact opnemen