Bijzondere momenten moeten worden gevierd!
Niets is zo speciaal als een tastbare herinnering aan een bijzondere gebeurtenis in je leven. Juwelier Remark in Leeuwarden heeft een schitterende, uitgebreide collectie met daarin vele prachtige horloges, colliers, ringen, bedels en nog veel meer. Zodat jij een prachtig geschenk kunt geven voor de verjaardag van je zus, het jubileum van je oom, het diploma van je neefje of zomaar, omdat je om iemand geeft. Voor elke gelegenheid heeft Juwelier Remark iets moois. Zodat jij die momenten van geluk kunt koesteren.

Celebrate a wedding

Elk huwelijksjubileum is reden tot een groot feest! Een koperen bruiloft van 12,5 jaar, een zilveren feest van 25 jaar of een gouden jubileum van 50 jaar trouw? Deze bijzondere jubilea verdienen het te worden verfraaid met prachtige juwelen!

Celebrating a birth

Elk nieuwgeboren kindje is een geschenk. Als waardevolle herinnering aan de geboorte hebben wij voor jou prachtig werpgoud, zoals een bedelarmbandje met kinderkopjes of een persoonlijk kettinkje. Een liefdevol aandenken aan elke geboorte.

Celebrate your performance

Voor al jouw bijzondere mijlpalen hebben wij prachtige sieraden. Ben jij al 12,5 jaar in dienst bij hetzelfde bedrijf? Of heeft jouw zoon zijn rijbewijs gehaald? Van gedenkspeldjes tot fraaie horloges, wij hebben het allemaal.

Celebrating a birthday

Bij elke verjaardag hoort een feest, en bij elk feest horen cadeaus. Met sieraden zit je altijd goed, want met een prachtige armband of een stijlvol horloge of collier worden jong en oud en dames en heren heerlijk verwend.