“Een bijzondere herinnering
aan jouw momenten van geluk”

We koesteren de meest bijzondere momenten in ons leven; Weet je nog hoe het voelde toen je ten huwelijk werd gevraagd? Of toen je voor het eerst jouw kindje in je armen sloot? En herinner je nog de broche die oma altijd droeg als ze op bezoek kwam? Of dat horloge dat je kreeg bij je diploma-uitreiking?

Voor al deze bijzondere momenten heeft Juwelier Remark een ruime collectie sieraden. Of je nu gaat trouwen, of een kindje krijgt. Iets bijzonders wilt geven, of de herinnering aan iemand levend wilt houden. Wij hebben sieraden voor elk moment. Want sieraden zijn een waardevolle herinnering aan die bijzondere momenten.

speciale momenten

vieren

Bijzondere momenten moeten worden gevierd! Niets is zo speciaal als een tastbare herinnering aan een bijzondere gebeurtenis in je leven. Juwelier Remark in Leeuwarden heeft een schitterende, uitgebreide collectie met daarin vele prachtige horloges, colliers, ringen, bedels en nog veel meer. Zodat jij een prachtig geschenk kunt geven voor de verjaardag van je zus, het jubileum van je oom, het diploma van je neefje of zomaar, omdat je om iemand geeft. Voor elke gelegenheid heeft Juwelier Remark iets moois. Zodat jij die momenten van geluk kunt koesteren.

Inspiratie

de mooiste

trouwerij

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Vol verwachting kijk je uit naar de mooiste dag van je leven. Als bezegeling op jullie liefde en als teken van trouw geven jullie elkaar de mooiste trouwring die er is! Bij Juwelier Remark in Leeuwarden kun je kiezen uit de grootste collectie trouwringen van Noord-Nederland! Daarnaast hebben we een ruime collectie gouden en zilveren colliers, oorhangers en prachtige diamanten. Zodat jouw trouwdag de mooiste dag van je leven wordt!

Inspiratie

altijd

bij de tijd

Een horloge is een statement. 
Of jij je horloge nu draagt als sieraad of als modeaccessoire. Tijdloos of hipper dan hip. Degelijk of volgens de laatste trends. Juwelier Remark heeft een uitgebreide collectie horloges voor dames, heren en kinderen, in vele soorten en maten. Zo ben jij altijd bij de tijd!

Inspiratie

bij de

geboorte

Lief, klein, uniek, bijzonder. Elke geboorte is een wonder. Er is een lief klein kindje geboren. Wat is dat geweldig! Juwelier Remark in Leeuwarden helpt je graag om een schitterend geschenk te vinden. Een blijvende herinnering aan dit prachtige moment.
 Want elk kindje is een wonder.

Inspiratie

om te

herinneren

Elke herinnering is een kostbaar geschenk. Afscheid nemen van een geliefde is een van de moeilijkste dingen in het leven. Maar de kostbare herinnering aan jouw geliefde leeft voort in je hart. Bij Juwelier Remark in Leeuwarden maken we prachtige herinneringssieraden, zodat je jouw geliefde altijd dichtbij je kunt dragen.

Inspiratie

speciaal

voor jou

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor jou klaar. Vanuit hun ruime ervaring en vakkundigheid nemen ze de tijd om jou persoonlijk te adviseren, zodat jij het sieraad vindt dat jij zoekt. Heb je geen tijd om langs te komen in een van onze winkels? Geen probleem! Ook online is onze uitgebreide collectie te vinden in onze webshop ajuweliers.nl.

Inspiratie