Juwelier Remark

Sinds 1972 is Juwelier Remark een begrip in Leeuwarden. Bij ons vind je alles wat je maar wenst op het gebied van sieraden, trouwringen, horloges en beads. Wij hebben voor jou de grootste collectie van heel Noord-Nederland en we zijn altijd op zoek naar speciale merken en exclusieve dealers! Zorgvuldig zoeken wij naar de hoogste kwaliteit en de beste uitstraling. Ook voor jou zit er gegarandeerd iets bij!

In 2005 openden we Trends Jewels & Watches. Hier verkopen we alle hippe merken en de laatste trends op het gebied van sieraden, horloges en beads. Juwelier Remark is gevestigd aan de Nieuwestad 18 in Leeuwarden. In het pand ernaast, op Nieuwestad 20, zit de winkel van Trends, Jewels & Watches. Boven de winkels is het atelier van onze goudsmid Johan Zeilstra. Vanwege het vakwerk dat hij levert komen mensen uit heel Friesland naar ons toe!

Bekijk hier inspiratie

Eigen atelier

Juwelier Remark in Leeuwarden heeft een eigen atelier. En daar zijn wij heel trots op.

Eigen ontwerp

Misschien heb jij een prachtig sieraad in gedachten, wat je bij geen enkele juwelier kunt vinden. Maak dan een afspraak met onze goudsmid. Met jouw idee kan jij hem inspireren om een persoonlijk sieraad voor jou te vervaardigen. Exclusief en uniek, op maat gemaakt. Hij beschikt over de modernste apparatuur en is een bekwaam vakman. Zo leveren wij aan jou het allerbeste vakwerk. Wij gaan die uitdaging graag aan!

Reparatie en aanpassingen

In ons atelier worden niet alleen sieraden gemaakt, maar we repareren ook de sieraden die jij koestert, maar die helaas zijn beschadigd of niet meer passen. We doen dat in ons eigen atelier, zodat de lijnen kort zijn. Jouw geliefde sieraden hoeven niet te worden opgestuurd, maar blijven in ons pand. Zodat jij ze snel weer kunt gaan dragen.

Bekijk hier inspiratie

Helemaal vernieuwd

In 2017 is onze winkel helemaal verbouwd, zodat we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn enthousiast over het prachtige ontwerp en de vernieuwde inrichting. Onze ruime winkel straalt rust uit, zodat jij op je gemak kunt rondkijken en kiezen.

We zien ernaar uit jou in onze winkel te zien en helpen je graag!
Johan Zeilstra en Claudia Kerstholt

Wil je meer weten?