Vind jouw unieke ring, voor de mooiste dag van je leven!

Bij Juwelier Remark in Leeuwarden kun je kiezen uit de grootste collectie trouwringen van Noord-Nederland!

Naast onze eigen collectie voeren wij een aantal verschillende merken en maken we trouwringen op maat in ons eigen atelier, zodat jouw trouwdag de mooiste dag van je leven wordt!

Trouw- en aanzoeksringen

Aller Spanninga

AS wordt gemaakt in Joure, de enige trouwringen fabriek in Nederland. Uniek! Zowel het design als productie vindt plaats in Joure. Hier worden hightech technieken en ambachtelijk handwerk samengesmolten tot de perfecte trouwring. Wij zijn trotse Preferred dealer met de volledige collectie. Naast de trouwringen voeren we ook de collecties 'aanzoeksringen'.

Maak een afspraak

(exclusief in Friesland)

Insignety

Insignety: een uniek merk uit Amsterdam. Samen met u maken wij live een design op de computer waarbij naar hartenlust kan worden gecombineerd. Elke aanpassing wordt onmiddellijk verwerkt in het unieke ontwerp. Persoonlijker dan dit wordt het niet want we kunnen in het design de volgende uniek aspecten verwerken:

  • Een hartslag;
  • Een vingerafdruk;
  • Een eigen handschrift gravure.

Maak een afspraak

Unieke trouwringen

Promises

Een uniek merk met bijzondere technieken zoals Mokume Gane. Hierbij worden verschillende goudkleuren door elkaar gesmeed, net als het staal van een Japans samurai zwaard. Elke ring is uniek door de tekening. Daarnaast biedt het merk unieke kleuren zoals bijvoorbeeld de kleur abricot: een bijzonder warme kleur tussen geel en roodgoud in.

Maak een afspraak

Titel klein...

Face to Face

In deze collectie maken we gebruik van gezichtsprofielen van de klant. De profielen met hun karakteristieke lijnen worden overgetrokken van een foto en met behulp van 3d technieken maken we een ontwerp. Door de golfbeweging lopen de profiellijnen van de gezichten in elkaar over.

Maak een afspraak

Eigen atelier

Eigen ontwerp

In ons eigen atelier maken wij in opdracht bijzondere sieraden zoals trouwringen. Indien gewenst van uw eigen meegebrachte materiaal. Door de korte lijnen -we maken de ringen immers zelf- kan elk idee verwerkt worden in een super persoonlijk sieraad.

Maak een afspraak

Levenslange garantie

Huiscollectie

Eigen merk trouw- en verlovingsringen. Elke ring die door ons wordt geleverd krijgt een levenslange garantie én onderhoud in ons eigen atelier.

Maak een afspraak